webbutveckling webbyrå ikon

Webbutveckling

Skrädarsydd webbutveckling från ide och koncept till färdig lösning.

Liten webbyrå med brett utbud

En bra webbplats kan ge ditt företag en lyft mot nya möjligheter. Vi ser till att ni ska nå detta med kundanpassad webbutveckling. Detta nås med god kommunikation och feedback. Vi ser till att ni är hela tiden med och involverade i alla beslut tills vi når en färdig produkt.

Ifall ni saknar egna bilder kan vi hjälpa er med detta och kan även erbjuda unika illustrationer. Vi ser till att hemsidan är responsiv så att den kan avnjutas både på mobil/surfplatta/dator.

Vi erbjuder enklare SEO sökmotoroptimering för att webbplatsen ska hamna i Googles sökresultat.

Vi erbjuder hjälp med lansering och konfiguration av webbsidan på ett webbhotell. För att ni ska känna er trygga så utbildar vi er så att ni kan uppdatera erat innehåll själva eller göra mindre ändringar i erat projekt. Vi kan också göra detta och erbjuder tjänster som täcker det området.

dator iphone hemsida

Våra verktyg

Vi använder oss av det senaste inom programmerings världen och håller oss ständigt uppdaterade. Vi jobbar med följande programmeringspråk/bibliotek

  • Javascript
  • React
  • Typescript
  • CSS
  • SASS
  • Tailwind
systemutveckling

Webbplattform & systemutveckling

Vi utvecklar kundanpassade systemlösningar som skräddarsys efter kundens specifika behov. Har ni ett ide till större projekt som involverar databaser hjälper vi gärna till i mån om tid.

Vi arbetar med databaser som MongoDB, Firebase, AWS S3

Vi använder oss av dessa backend programmeringspråk.

  • Node

Let´s Talk!

Hör av er till oss! Fyll gärna i formuläret och beskriv ditt ärende så ska vi återkomma till dig så fort vi kan.

Privacy Policy

© 2023 HalDevOne